minuman sarapan

hai ibu2.. ibu2 kalau sarapan minum air apa ye..kopi x bagus, milo pun x bagus, teh pun sama. jadi minum air apa 😅

36 Balas

Saya ada gdm.. tapi minum milo australia tu tak manis.. bacaan gula cantik je ok setiap kali buat bsp. Milo malaysia manis tu jgn minum.

2y ago

Supermarket ada. Tin dia sama ngn milo malaysia tapi belakang ada tulis Made in australia. Bancuh tu jgn tambah gula. Minum kosong je. Shopee pun boleh order kalau tak jumpa kat supermarket.