Berak 6 bulan

Hai ibu2, Hrini sya bgi buah naga shj tnpa bubur. Berak dia ad kluar biji buah naga dan ada warna merah2.. ini darah ke? Ke sbb mkn buah naga tu? Dia berak tdi cuma kentut tnpa meragam atau nangis.

Berak 6 bulan
1 Balas

ooooooo.... baby saya belum masuk fasa makan... tapi puan kalau puan risau puan pi klinik or hosp cakap kat doc tu.... tanya dia... ni darah ke apa... tunjuk gambar kat doctor tu... cakap puan bagi dia makan buah naga... nnt doctor pasti bagitau puan👌..