berak merah

nk tanya ni darah ke naga ye? sbb petang tdi anak mkn buah naga, malam ni dia nangis mcm kesakitan lepastu berak keluar mcm ni, saya pn confuse tu buah naga ke darah sbb sblum ni dia mkn buah naga keluar biji je tkde pn keluar merah mcm ni 🥺🥺 sape tahu mohon reply 🙏🏻

berak merah
3 Balas

Ni wrna buah naga ni. Ank sya 7 bulan suka makan buah naga hari2 najis merah😂 mula2 sya takut . Lpas tu sya try esok bagi makan buah betik . Najis pun oren2 mcm tu. Bla makan buah naga lagi jadi merah. So dont worry tu wrna buah naga jeee

Hmmm. Anak saya kalau makan buah naga, najisnya ada sekali dgn warna. Saya rasa warna tu.

Warna buah je sis