Ada tak mmy2 sni pnh alami mcm sya

Nak tanya mumy2 sni plisss , tengahari ada mkn buah naga , lepastu berak kluar merah2 pink mcm warna buah naga , takda bau darah , memng mcm tu ke , sblm ni pnh jugk mkn buah naga tpi tak penah pulak klu berak kluar warna mcm tu , adakah normal ataupun mmy2 dlm ni pnh alami tak , #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

Sama macam saya. Makan buah naga, cirit air warna purple. Terkejut jugak masa tu. Tak sure lah kenapa sebab baru first baby. Harap tak ada apa apa

saya pernah alami.. normal tu xde ape