scan

Hai ibu2 , doa kn saya ye 20/1 ni saya kne pergi bilik epau untuk scan janin n jantung doa kan ada ye ibu2 ? first baby ni kdg2 perasaan tu smua ada heheeh tmbah lagi saya tak ada morning sickness langsung heeheh ada tak ibu2 semua kdg pergi scan dlu klinik swasta sblum smpai tarikh appointment kat klinik kerajaan eheh

1 Balas

Semoga dipermudahkan ye sis.. aminn.. blh je g klink swasta scan prsaan nk thu tu mmbuak2 kn.. 😅

4y ago

InshaAllah semoga ad rezeki sis dipermudahkan.. aminn