7 weeks 6 days scan

Hai ibu2 dalam app ini.. saya mahu tanya normal kah scan dalam 7 weeks cun lom nampak baby lagi.. ada ibu2 dalam sini bila scan 7 weeks x npk baby dlm kantung lagi tapi acan 8 weeks dh nampak baby & heart beat .. lagi 1, yang putih dalam kantung tu yolk sac kah? Terima kasih bgi pndpt 🙏.. #1stimemom #pleasehelp

7 weeks 6 days scan
21 Balas

Saya nampak macam yolk sac kat dalam tu

2y ago

kan.. org ckp nampak yolk sac biasanya ada baby kn b'kembang 🥰. keep positive shj saya ni sis.. 😄