Kerap scan baby

Hai ibu2 & bakal ibu. Saya nak tanya kalau kerap scan ada datangkan apa2 kesan tak pada baby ?

8 Balas

berapa kerap sis scan baby? jarak scan mesti 2weeks. biasa ibu2 excited nak tgk baby pon sebulan sekali, ok je. mereka yg bertauliah je yg pandai kawal kesan drpd usg (sonographer)

takde pape pun. saya haritu scan swasta esok nya scan kk pulak. asyik scan je sepanjang pregnancy ni…

takde masalah scan banyak kali, saya tiap bulan scan swasta, sbb kk saya scan 2x je lepas tu takde scan da.. 😅

Tak. Hanya mendatangkan kesan pada duit shj 🤣

2y ago

😄😄😄

nak tanya kalau 15week. nak buat scan. guna yang 2d scan ke?

2y ago

Aah sis. Tapi boleh tanya org klinik, boleh scan apa.

xde. ultrasound safe for pregnancy.

xdk effect pn sis...

Tiada.