Baby kulit sensitif

Hai ibu ii, ade tak suggestion pampers yang baik untuk bayi kulit sensitif.. Selain dari drypers dan molfix..anak saya dari nb pakai petpet sampai sekarang dah 5 bulan.. Sebelum ni okay je.. Tapi start masuk 3 bulan kelamin die start ruam and sampai pecah ii dah.. Dah try drypers dan molflix tak jalan..ibu ii ade masalah yang sama tak

7 Balas

ada pakai diaper cream tak? cuba genki pulak

1y ago

Cream klinik je yang sesuai.. Yang nappy cream setakat ni tak boleh.. Pakai sekali 2 okay.. Pastu jadi balik