Pampers pant yang terbaik untuk kulit sensitif.

Saya bercadang nak tukar pampers anak jenis pant tuh, sbb dia dah makin aktif. Mommies ada cadangan pampers terbaik untuk kulit sensitif jenis pant? Skrg guna drypers touch jenis tape tuh je. #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

ank sy mmg jns kulit sensetif..sesuai whoopee je..air kecing pn x lekat kt kulit n dekat bhgian ats pinggang n celah peha pn x gatal..klau jns lain x sesuai ade satu brand tu bile kencing je air kencing melekat kt kulit jd berlendir..celah peha pn naik merah.ape2 pn awk kne try jgk ats kulit ank msg2

mamypoko