GBS waktu mengandung

Hai ibu ibu smua...sy nak tnya ada tak sini pengalaman yg ada gbs waktu mengandung? sy risau sgt la bila tau psal gbs ni.. tkut waktu bersalin nnt.. ni dah la baby first sy..ttc 4 thun.. 🥺🥺 Baby ok ke lepas kita bersalin nnt? #firstbaby #pleasehelp

19 Balas

Hi sis, baby okay sebab dah masukkan antibiotic dekat kita. Cuma baby akan kena masuk nicu untuk monitor keadaan dia. Dalam 1-2 hari mcm tu. Lepastu insyaallah semuanya okay. Baby saya dah 1 bulan 22 hari, Alhamdulillah sihat je dia. Doa banyak2 k? Jangan takut ❤️❤️

1y ago

Alhamdulillah... 😊😊 terima kasih sis...