GBS waktu mengandung

Hai ibu ibu smua...sy nak tnya ada tak sini pengalaman yg ada gbs waktu mengandung? sy risau sgt la bila tau psal gbs ni.. tkut waktu bersalin nnt.. ni dah la baby first sy..ttc 4 thun.. 🥺🥺 Baby ok ke lepas kita bersalin nnt? #firstbaby #pleasehelp

19 Balas

baby ok. sebelum bersalin, doktor akan masukkan antibiotic utk baby. so baby akan ok. tp baby akan kena monitor dlm 1-2 hari utk tgk ada jangkitan atau tak. mostly semua ok. jgn risau ya. buat masa ni kalau doc ada bg ubat, amek ubat ikut saranan & makan byk sayur, minum byk air & blh ambil yoghurt.

1y ago

betul awak gbs tu jangkitan dkt vagina kita