Susu Botol

Hai ibu-ibu sekalian. Sy bg anak sy susu melalui botol susu. Sbb dah nak naik kerja 11 hari lg. Umur anak dua bulan lebih. Soalan sy, boleh ke bagi susu botol dlm keadaan dia baring mengiring atas tilam? Tak bahaya ke? Lagipun sy tgh train dia tidur tak pakai buai. Tengah hari mmg merengek/menangis nak tidur, dengan cara bg susu mcm tu baru dia lelap sendiri.

1 Balas

mengiring tak boleh. mengganggu baby.. bagi posisi biasa macam breasf feed.. cakap kat org yg jaga. and tak boleh main tinggal je botol kat baby.

5y ago

Thank you sis. Now alhamdulillah tepuk2 je dia boleh tidur dgn sendirinya.