keputihan tp tak gatal dan tak berbau

hai ibu ibu semua, ada tak sesapa yg pernah kena keputihan kekuningan hijau tp tak gatal langsungdan tak berbau? ada cara cegah tak? haritu dh pergi klinik doc dh simpan ubat dlm vargina tp dh masuk 3trimester dia mcm dtg balik

2 Balas

sis try cuci guna air garam , sis letak garam dlm air then sis cuci d dlm sis tu kasih kluar keputihan sis tu . i slalu buat cam tu that why makin mengurang keputihan i hehe

1y ago

alright sis, nanti boleh try tp buat masa ini takde pulak keputihan tu, dia kadang ade kadang takde je

Amalkan proper vagina hygine

1y ago

Jangan guna feminine wash, nnt bakteria membiak. Sy dah kena dah. Ni tak hilang lg bakteria candida. Gatal pula tu.