benang iucd

hai ibu ibu ? normal ka benang iucd terkeluaq ? atau pun tak ? sebab first time pakai ni , doctor tak cakap pun pasal benang ni.. rasa mcm benang ni duduk dalam kan ? tapi tadi masa saya nak kencing benang tu terkeluaq 😅

2 Balas

sy tak pakai iucd,tp Dr ada ckp masa nak pilih jenis perancang hari tu,benang iucd kt dalam,boleh rasa bila masukkan jari. tp terkeluar dr lubang miss v,mungkin sebab iucd tu beralih tempat. kena bagitau nurse cepat2,biar dorang check kedudukan iucd tu. kalau dah beralih tempatnya mereka akan masukkan semula

7mo ago

ouh yaka thank you. haritu misi kk tak bagitau pun😪 buat kerja pun kalut kalut haish geram kita

sy kerja klinik. mmg doktor ckp normal. sbb doktor gunting benang tu mmg akan bagi dia terkeluar. nanti lama2 bersama suami benang tu akan masuk dalam jugak ..