Kenalpasti jantina bayi ikut umur si ibu.

Hai ibu ibu, cuba share sikit ada yang tepat tak? Saya ada baca satu artikel nak kenal jantina bayi ikut umur ibu bersalin. Cuba ibu ibu kira dan kongsikan jika ada yg tepat ?. Saya dah kira insyaAllah baby boy ?.

Kenalpasti jantina bayi ikut umur si ibu.
2 Balas

hahaha..mcm tak je..last period bln 10, umur 29..jumlahnya ganjil..keluar sketoi bby girl..hahaha 😉

5y ago

aah..kalo tgk yg kalendar cina tu, betol plak..mungkin kebetulan agaknya..hehe 😆

Last period bln 9 umur 26.... mcm mana ni i nk girl sebab ade dua boy