Kick counter

Hi ibu² . Boleh tak share pengalaman ibu² kira pergerakan bayi . Sy hamil 28 minggu anak yg ke 3 & baby active sangat , kadang² confuse camne nk kira 😁 Gap umur dgn anak ke dua 12 tahun . Thank you in advance ibu² semua ❤️#ingintahu

2 Balas

Saya selalu kira gerakan yang kuat.Samada 30m/1jam kalau terasa gerakan kuat memang Saya akan tick..n lepas cukup 10gerakan tuu pun maseh pantau..

Kalau dlu nurse pesan kalau sekali dia bergerak di kira 1x lepas 20 min bergerak lagi di kira pergerakan kali ke 2