ingin pendapat

Hai ibu, boleh bantu saya. Minggu lepas saya baru lepas minum air gula. Didapati saya ada kencing manis. Sebelum ni darah tinggi. Fibroid pun ada. Kandungan baru 3 bulan. Boleh ibu2 bantu saya apa makanan yang baik untuk saya. Buntulah nak fikir apa yg boleh dimakan. Risau pun ada ni. Maknanya mcm cukup lengkap pulak. Ada kencing manis, darah tinggi dan fibroid.

1 Balas

Fibroid tu elakkn kacang soya atau mskan yg ada berkaitan dgn soya .. Sy pregnt in fibroid 10 cm dan darah tgi pun ada jgk .. Bab drh tgi tu kne mkn ubt tepat pd wktunya .. Jgn stress² .. Insyallah stabil bp awk smpi berslin ☺