Waktu subur

Hai, harini saya dapati ada keluar lendir egg white, soalan saya, berapa kerap bersama suami untuk lekat? dan waktu subur ni tempoh berapa hari?

14 Balas

donlod app ovulation/period track sis . sy ikut tuh jaa smbil mkn folic acid trus senang lekat

ikutkn bersama sebelum tu,ketika keluar egg white dan selepas

Jarak kan bersama sehari sis,,kalau hari2 nnt sperma x pekat

4mo ago

Assalamualaikum, kalau selang sehari, pastu on dua hari boleh x ? Hari ke 10 bersama , hari ke 11 & 12 cuti, selepas tu bersama semula 13 & 14??

lendir egg white tu tanda sis tgh subur