Badan penuh angin

Hai guys , ade tak yang same macam saye .. sejak pregnant badan penuh angin .. dari kembung perut sampai lah sekarang dah 5 bulan , kerap sangat kene angin tu .. bukan angin biase biase sekali dia datang sakit tu Allah je tahu , nak gerak pon susah .. selagi tak berjaya buang angin tu selagi tu lah sakit memanjang .. ade tips tak untuk buang angin dalam badan secara cepat ..

5 Balas

sma sis saye.. kadang masak rasa sejuk badan terus tak jadi masak.. caranya saya kena buang air besar atau baring baru rasa ok kalau tak rasa nak pitam