Penuh angin dalam badan

Mommies, pernah tak mommies time pregnant, macam berangin stau badan, selagi tak keluar angin rase mual loya semue ade, mommies buat ape ek?

5 Balas

cuba sapu minyak kasturi dari the ayuraa srs cepat sangat keluar angin. lawas je. sy kalau tidur tak sapu myk tuu memang tak lena tidur. sapu je sendawa kdg kentut. bila pagi akan muntah buih buih sekali dgn angin sendawa memang lega.

7mo ago

Sapu dekat perut ke kepale ke tengkuk?

biasanya sy akan muntah yg jnis berbuih tu ...after muntah biasa da okey ..kalau tK mmg smpai rse loya smpai sakit kpala ..

7mo ago

Biase saye okay sendiri, tapi ni tak ilang2 pulak, tak selese betul.

cube minum tea suam or air suam selepas bgn tido pg sebelum mkn apa2

7mo ago

Okay baik nanti saye try

Berapa weeks? Kena makan on time. Tak boleh skip atau lewat makan.

7mo ago

Baru nak masuk 8w, saye puase ganti, terus camni, biase pagi terus okay, ni tak okay2 pulak.

sapu minyak pns , jgn minum air sejuk