Badan masuk angin

Hi, saya pregnant 7 weeks skrng and badan kerap masuk angin sampai nak tidur malam pun tak selesa and kadang2 tu saya terus takde selera nak makan sebab badan penuh angin. Ada tak cara2 nak selesaikan masalah angin saya ni? #ingintahu #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

1 Balas

saya sama macam sis,baby first setelah penantian 4 tahun,,pregnant 6w, selera makan x berapa nak lalu,asyik rasa penat dan angin banyak dlm badan

2y ago

tu lah kan, tapi saya takde muntah2. sis ada ke? risau lah bila makan takde selera, nak tak nak kena jugak makan kan. hopefully kita dua tabah lah dgn 1st pregnancy ye. huhu.