PT kabur

Hai everyone.its my first time experience.my pt show 2 line but not clear.it is I'm pregnant or not? My last period cycle was in march 2019.

25 Balas

Saya pun mcm tu. Last period 11/5, test on 23/5 dapat result positif tp kabur. Bila check lg result tak konsisten, ada jugak dapat negatif. So saya pun tak tau pregnant ke tak sekarang sbb this is my first time dapat double line lepas setahun ttc.

same goes to my experience wth my wife .. mase test mcm x nampak pon.. 2nd time test samar2 then , 1st time test mmg dh nampak line.. after a week check lagi sekali.. Yes, shes pregnant double line jelas

5y ago

I'm already pregnant about 11 weeks..

wah kita sama last cycle on march . sy skrg 11 week and 4 days . mybe kita lebih kurang . pergi lah buat buku k . bawak surat nikah potostat 3 helai . ckp kt nurse nk buat buku pink . check upt positif dekat rumah

Tahniah! Sy pn cmtu.. Org ckp klu btl2 nk clear bgn tdo pg cek sbb time adlh wktu trbaik..cb double cek n cek ngn klinik.. Tahniah again..

5y ago

✌slmt menjd ibu

In shaa Allah you're pregnant! Saya pun dapat faint line juga mula2 test tu. Now my daughter is 5 months old. 😃

5y ago

Seminggu lepas period delay, check nampak dah terang dua line. 😃

I think its +ve. My 1st child experience are like that. 2 line but not so clear. Its like 'samar-samar".

Congrats... Sis... tpi Klau tak puas hati boleh cek smingu lgi... hehe da pregnant Tu confirm sngt😂

Sy dlu mcm tu...test plk lg 2 minggu naik double line xkabur...sis tgu lg 2 minggu..

better go for scan at 8 week sis lagi confirm..sumor baby heartbeat boleh sioap detect sis..

Saya pun pernah macam tuh . Tak clear but positive . Alhamdulillah my daughter 4months now

5y ago

Bulan keberapa baru u dapat detect u pregnant?