Share siket pengalaman GDM

Hai! Esok sy kena buat BSP Sbb sangkut GDM masa first minum air gula 😂. BSP tu kita kena buat sampai nak bersalin ke even gula kita dah okey? Maaf laaa sis first time tak tahu apa apa 😂 #pleasehelp

7 Balas

saya pun sangkut bsp.. buat bsp setiap 2 minggu. kalau bacaan cantik , boleh la setiap 2 minggu. tapi kalau tidak, setiap minggu kena buat. yang buat malas tu kena turun naik Kk ambil bacaan gula. tapi nasib tempat saya, boleh pakai bacaan gula sendiri