Minum minyak kelapa dara

Hai bumil..nk tanya Sy nk minum minyak kelapa dara pada usia 29 weeks boleh ke?..ke Kene minum sebulan sebelum bersalin?? Lpstu minyak kelapa dara brand apa2 boleh ke? Ke ad jg minyak kelapa dara yg xboleh minum sembarangan?? Tnya jer sebab xtau

5 Balas

Saya amal minum vco liquid waktu anak kedua start kandungan 7 bulan. waktu bersalin, kulit baby bersih, mudah bersalin tanpa koyak dan tanpa jahit. alhamdulillah. baby berat 3.3kg. Sekarang sy pregnant anak ke3, try pulak makan vco softgel d aura tu. Semoga bermanfaat. kita ikhtiar sahaja, vco pun banyak khasiat. 👍