betui ke

Hai bonda... Betul Ke klau kita guna pakaian yg kita pkai semasa berpantang Dan kita pakai kembali selepas habis pantang akan myebabkan kita meroyan?? ...

53 Balas

Sy pernah dgr org ck mcm ni tp sy x ikot pun, sbb xpercaya..Hehe.. Alhmdulillah, dh 3kli lps berpantang ni tp okeyy je sy...

setahu sye lh..bju dlm pntg tk blh pkai selepas pntg takot kne sakit bdn² nnty selepas pntg .allahu sye pon opah sye ckp

Merepek..pakaian berpantang saya semua sy pakai balik..bayi sy dah 6bulan..elok je x ada nak meroyannya..😂😂

Wahhhhhhh betul ke? Saya okay aja dah habis pantang, ke beli baru sebab yang baju lama tu besar?

Ni hint2 nak minta beli baju baru lepas pantang ke??? 🤭🤭🤭 Botak laa husband kalau gni..

First time dengar macam ni . Yeke sis ? Adoi kena beli baju bru sesiap ni . Hahaha .

Ape tu x pernah dengar pn...jgn percaya bulat2 sis oiii...takut jatuh kurafat pulak

Apa kena mengene pakaian dgn meroyan? Pikir logik sis. Sebab apa terjadinya meroyan

Meroyan sbb tak dapat baju baru kot hehehehe tahyul semua tu wakk jgn percaya

mitos, sebab saya gune je baju masa pantang 😊😊😊 smpai sekarang