hai, boleh x saya tanya? macam mana nak naikkan berat badan saya ketika pregnant ni ya? sebab berat badan saya dari first buka buku pink, sampai la kandungan dh ke 12 week masih saja 53kg xnaik2 ? boleh bagi idea tak nak makan apa untuk tingkatkan berat badan?

1 Balas

Hi awak, takpa nanti kalau kandungan dah makin membesar in shaa Allah berat badan akan naik lagi

5y ago

yaka 😊 terima kasih awak kerana beri tahu saya macam tu, 😔saya bukan apa risau saja, dan hairan kenapa berat saya xnaik-naik, hujung bulan 5 ni saya ada chekup utk timbang berat badan naik ke x, skrng sya dh 14 week 2 days, sbb tu saya harap naik jugaklah sikit