Upt Strip Hijau Shopee

Hai boleh tanya...upt strip hijau ni kalau naik samar y teramat sgt maksudnya pregnant ke tak ye? Saya baru lewat 2 hr haid..tp skrg keluar darah mcm 1/2 titik mcm tu..sy konfius ni darah haid or apa...😭#ingintahu #pleasehelp #firstmom

Upt Strip Hijau Shopee
12 Balas

saya haritu mula2 naik mcm ni, ni sehari sebelum expected period. sekarang alhamdulillah dah 12 minggu. awak tunggu dulu lagi 2 ke 3 hari, kalau darah takde turun lagi dah, cuba test semula.

Pengalaman sya upt jenis ni klu naik samar mmg pregnant.. tp mgkn masih baru/keci lg. Dan pastikn samar tu naik sblm 5minit.

6mo ago

Beli dkt shopee pilih saiz 6mm.. msa ni sya dpo10

strip ni tak pregnant pun mmg akan naik samar. better tggu naik pink jelas skit ,baru cmfirm.repeat lg sampai terang

sye nmpk 1 line je.. klu masih awal2, jgn gne upt jnis nie.. psl darah tu tggu dlu.. mgkin nanti period mcm biasa..

6mo ago

okay sis..skrg duk tunggu jugak ..x keluar2 lagi pom..lagi 2 hr,kalau x mai period nk try upt dip n tell pulak😊

Saya lewat 3hari period mcmni..nmpk pink sikit2 tggu seminggu lewat terang pekat sis..semoga ada rzeki sis.

6mo ago

period regular tak sis?

Upt camni kalau vvfl kena keep on cuba lagi every 48hrs. Kalau betul pregnant akan makin menerang

Pengalaman saya upt hijau jenis ni senang naik samar juga ni. Better pakai dipntell lagi accurate.

6mo ago

okay Insyaallah nanti sy try dip n tell tq

terlalu awal tu sebab tu samar2. Boleh try ambik bacaan lagi seminggu or dua minggu late period

6mo ago

okay tq..tunggu beberapa hr lagi sy akan cek lagi pakai upt jenama lain🥰

minta husband beli dipp&tell. kemudian repeat test semula

6mo ago

okay sis..nanti pi beli😊

Sy pun bli d shope jgk hr tu . Skrg dpo 3.