Upt Strip Hijau Shopee

Hai boleh tanya...upt strip hijau ni kalau naik samar y teramat sgt maksudnya pregnant ke tak ye? Saya baru lewat 2 hr haid..tp skrg keluar darah mcm 1/2 titik mcm tu..sy konfius ni darah haid or apa...😭#ingintahu #pleasehelp #firstmom

Upt Strip Hijau Shopee
12 Balas

nnt update ye result 😍

1 line je

7mo ago

ada wak cuma efek kamera x nampak jelas..depan2 mmg nampak line 1 lagi tu .. nanti tunggu beberapa hr lg sy nk cek balik..kalau ada Alhamdulillah.. kalau xde..will try next cycle🥰