Upt Strip Hijau Shopee

Hai boleh tanya...upt strip hijau ni kalau naik samar y teramat sgt maksudnya pregnant ke tak ye? Saya baru lewat 2 hr haid..tp skrg keluar darah mcm 1/2 titik mcm tu..sy konfius ni darah haid or apa...😭#ingintahu #pleasehelp #firstmom

Upt Strip Hijau Shopee
12 Balas

terlalu awal tu sebab tu samar2. Boleh try ambik bacaan lagi seminggu or dua minggu late period

7mo ago

okay tq..tunggu beberapa hr lagi sy akan cek lagi pakai upt jenama lain🥰