Period Irregular

Hai.. Boleh suggest tak untuk keluarkan darah period secara semula jadi tanpa ubat klinik?? Dan ada tak petua nak stabilkan balik period tiap bulan.. Saya dah 2 bulan tak period nie..

2 Balas

Saya tak pernah alami benda mcm ni sis. Setiap bulan saya tak pernah miss period sebab saya makan pil perancang. Sebab tu masa pregnant anak kedua saya dah tahu sebelum buat upt sebab masa tu saya dah hampir 2 bulan missed period.

ada mslh brat bdn x? overweight atau obes? klu ada kne diet.smpai ideal weight insha'Allah regular. klu xde mslh berat bdn pun.kne jg mkn jg..stop gula.kurgkn karbo. bykn serat.