Scan tak nampak

Hai boleh saya nak tanya? Saya tadi scan baby di klinik kerajaan tapi tak nampak apa apa. Upt check 4 kali naik 2 line. Saya dah 10 minggu 1 hari. Risau takut jadi apa apa. Saya tak ada pula jatuh atau tumpah darah

3 Balas

irregular period..mungkin tempoh persenyawaan tu lambat.. boleh try dapatkan 2nd opinion dari klinik lain. cari yg ada tvs pulak..

Period cycle awak regular or irregular? Saya suggest awak dapatkan 2nd opinion di klinik lain.

4w ago

Okay baik. terima kasih ye

sis cuba scan klinik swasta...tk smpai rm50 utk scan confirmation...