Hai saya nak pi jam kejap mata ibu²

Hai.. boleh pinjam kejap mata ibu², boleh ibu² tengokkan ni 1 ke 2 line . Dedor rasanya ...tetiba rasa takut. Tq ibu² #ingintahu

Hai saya nak pi jam kejap mata ibu²
41 Balas

nampak macam 2 line tapi yg 1 masih samar2..sebab dulu sye dapt first baby pun begini huhu..first cek 1 line,second cek 2 line samar2,third cek baru lah betul2 clear double line..sye cek 2 mingu sekali sebab period memang delay..lagi2 husband balik2 suruh cek tida sabar mau ada baby😀btw semoga sis ada rezeki ya🙏