Hai saya nak pi jam kejap mata ibu²

Hai.. boleh pinjam kejap mata ibu², boleh ibu² tengokkan ni 1 ke 2 line . Dedor rasanya ...tetiba rasa takut. Tq ibu² #ingintahu

Hai saya nak pi jam kejap mata ibu²
41 Balas

nampak macam 2 line tapi yg 1 masih samar2..sebab dulu sye dapt first baby pun begini huhu..first cek 1 line,second cek 2 line samar2,third cek baru lah betul2 clear double line..sye cek 2 mingu sekali sebab period memang delay..lagi2 husband balik2 suruh cek tida sabar mau ada baby😀btw semoga sis ada rezeki ya🙏

nampak macam 2line..tapi satu tu xterang sgt..mgkin baru lagi kot .insyaallah saya doakan semoga ada rezeki awak..tggu la lagi 5hari atau seminggu cek semula..insyaallah kalau dah mmg rezeki awk..tetap akan ada.

Sy pun nampak ada 2 line tapi yg 1 masih samar². Test lagi nnti dlm seminggu dua sebab kalau betul preggy, hcg dlm air kencing akn semakin meningkat setiap selepas 48jam. Moga ada rezeki buat sis 🤲🥰

+ve tu awak. cuma sangat samar2. nanti repeat test semula selepas 48j. guna UPT yg berlainan okay. HCG meningkat setiap 48j. inn shaa allah, if betol +ve UPT awak akan makin terang

Nampak macam 2 line tapi kena buntangkan biji mata lah 😂 ramai orang cakap brand ni memang susah nak nampak even dah confirmed pregnant. Try brand lain pulak sis. Dipntell or cb

8mo ago

Sy pakai brand ni ank kedua.. terang benderang baru 6w5d, maybe sis ni awl lgi dri tu kot.

jenama test pregnancy sis ni x begitu alert..sy beli byk jenama sama bila pakai dip n tell baru nampak jelas.. cuba tunggu lg beberapa hari dan tukar jenama lain

2 line yang saya nampak. Test lagi lepas seminggu dia akan makin pekat. Beli strip biasa je sis. InshaaAllah rezeki sis kalini, semoga Allah mudahkan.

2 line, tp 1 line lagi samar sgt, mcm sy,lg berapa hari try check lg sis, or after 2 weeks sure clear..semoga dipermudahkn urusan sis & take care

ada dua line tp masih samar cuba buat lagi tp jarak kan dlm 3-5 hri . ambil air kencing pertama waktu pagi yg bru lepas bangun dri tidur tu .

Cuba check waktu pagi dalam keadaan perut kosong , kencing sikit dulu tahan baru ambil test . Semoga berjaya you