Hai saya nak pi jam kejap mata ibu²

Hai.. boleh pinjam kejap mata ibu², boleh ibu² tengokkan ni 1 ke 2 line . Dedor rasanya ...tetiba rasa takut. Tq ibu² #ingintahu

Hai saya nak pi jam kejap mata ibu²
41 Balas

2 line TU...tp p cek untk double kompom..tp Kalo mmg dah Ada simptom hamil tu...hamil laaa...tahniah sis

sy pun mcmni hritu , double line tp samar2 . lepas 2,3 minggu test lg skli nampak jelas double line

sy pernah jadi mcm ni..satu jam nmpk 1line..esokkan tgk 2line..sy test yg lain plok..2line 🤭🤭

nmpk 2 line tpi 1 line tu samar²..inshaAllah ada rezeki sis nnty cek lagi dlm seminggu ❤️

insyaallah pregnant sis.. cek lagi dlm semnggu. sbb hartu sya pun macam ni. pastu pregnant

nampak samar² saya satu lagi. nanti seminggu lagi cek balik. insyaallah ada rezekinya tu

nmpk 1 line.. cbe repeat lg nant.. awak da bpe hri period delay?

9mo ago

mcm sya,nt buat lagi..mcm saya lps 2minggu naik jelas 2line

i nampak macam samar. semoga dipermudahkan urusan you

9mo ago

in shaa Allah ada rezeki.. nanti cuba test semula ya after 2 weeks ka

Nampak cm 2 line, tunggu lagi seminggu check balik. Semoga dipermudahkan🤗

2 yunk, tp u test lagi sekali, tapi test dgn first urine lepas bgun pagi