Sakit gigi

Hai. Bleh ke cabut atau cuci or tmpal 5w

7 Balas

Saya first trimester sakit gigi terlampau tdk dpt menanggung sakit ubat tahan sakit pun takleh makan saya terus buat rawatan akar. Ada ambil xray sebab terpaksa tapi pastikan baju xray itu tutup bahagian perut dengan betul. Radiation xray gigi sngt rendah tapi untuk lebih selamat lagi bagus pakai baju xray tu dengan menutup bahagian perut dengan betul

Saye mase first trimester gigi berlubang, tak lame tuh terus sakit gigi. Doc cakap first dengan third trimester tak boleh buat pape dekat gigi. Mujur sakitnye da nak dekat dengan sec trimester, jadi tak lame menanggung kesakitan. Tapi kalau awak tak tahan, cube consult dengan doc.

saya 16 weeks tampal gigi. doktor gigi tempat sy ada bagitahu sebab kandungan masih belum besar lagi.. rasanya awak boleh je kot sebab baru 5 weeks kan.

saya pergi klinik gigi isnin lps sbb bengkak gusi... doc x bg cabut , tampal & xtray sbb baru trimester pertama.. 🫠

bergantung klinik. ada yg bagi ada yg tak bagi

saya 34w cabut gigi. boleh kut tu awal lagi

Scaling or tampal je boleh.