membela haiwan (kucing)

hai betul ke masa kita tengah hamil tak digalakkan membela kucing kata nya najis kucing boleh membuatkan kita keguguran dan sebalik nyaa, #advicepls

15 Balas

Sy bela elok je.. mcm anak sndri ni. Hehe syg sgt.. tapi sejak mngandung suami yg layan berak kencing depa. Najis depa ada kuman bhya utk org mngandung. Bg makan pn suami. Sbb sy x tahan bau mknn kucing. Tido pun kucing sy tido dlm slimut skli dgn kiteorg 😂 Tpi kucing2 sy elok, takde kutu, takde kurap. So x de kene kt sy. Ni kalau kucing kurap jangkit kt kita tu yg salah tuannya x jga kesihatan kucing.