membela haiwan (kucing)

hai betul ke masa kita tengah hamil tak digalakkan membela kucing kata nya najis kucing boleh membuatkan kita keguguran dan sebalik nyaa, #advicepls

15 Balas

Xada masalah sebenarnya bela kucing. Saya pun 16weeks kucing 4ekor semua tidur sekali. Rajin dengan tak jer nak bersihkan tempat mereka. Kalau boleh pakai la pasir yg mudah nak bersihkan contohnya pasir crystal. Mcm saya pakai palet kayu. Hanya bau kayu saja and boleh tahan 3-4 hari tak yah tukar. If nak tahan lama lagi saya jemur jer sebab kucing saya membuang subuh and sebelum Maghrib selalunya. Jadi tgh hari saya jemur pasir mereka.

4y ago

Brand apa tu? Boleh tau