kolik dan sembelit

Hai bby sy genap 2 bulan tp sjak 2 3 mlm ni dy akn nngis dan kmbung prut ada kh dsbabkan dy kurang bab (buang air besar)? Sbb sjak sbulan lbih dy x kuat bab mcm bby bwh sbulan tu.. Shri 2-3kli sj bab sjak kblakangan ni.. *first tme bby sy nngis bgni sbb sjk bby prtma hngga skrg x prnh ngis teruk..

1 Balas

Lps mandi cuba tuam dan urut2 perut dia. Buat mcm kayuh basikal. Try tgk youtube cara urut buang angin. Anak sy dulu pun mcm tu juga, dasyat nangisnya, huhu

5y ago

Ok sis tq