barang baby

Hai.. Barang baby better beli di shoppee atau di kedai ya yang murah? Confuse pulak sbb anak pertama ?

9 Balas

Shopee murah sy pnh compare hrge jauh beza😅kualiti same ade tu sbji design smue tp hrge mak ai 3x beza 😂cume ade pro n conts la beli online..kne pndai pilih Make sure check reviews Then klo blh amek extra size sbb most item dr china size kcik dr mlysia

Sy kebanyakan carik dekat shopee.kena rajin pilih dan tgok review.Harga mmg berbaloi2 and barang so far okey sgt2 lagi2 untuk mummy yg berjimat mcm sy.hihi🙆

Shopee ada yg murah tgk pd brg n kos penghtrn tp sa dok area sbh kos pnghtrn mhl sikit so lbh kurang hrga klau mau beli bju2.. puas hati jg leh tgk depan2...

Hi, kalau nak ikutkan beli kt shopee yg murah. Kalau beruntung, jumpa kedai yg jual di shopee jugak. Boleh tgk depan mata brg2 yg kita nak beli.

Shoppee lg murah tp kna pandai survey .. lgpon brg dkt kedai sama ja dgn dlm shoppee . Harga di kedai 2x ganda dr dlm shoppee

better kedai la , senang nak tau barang tu ok ataupun tak 😍

Kedai pn ok...blh pilih2 n tgok kualiti brg yg nk bli

G baby expo, besok ade tce baby expo dekat kl..

Beli kat warehouse masa dorg buat sale