Kedai baju & barang baby murahh

Hii, nk tya. Kedai brg2 baby dekat mana yg murah? Sy area sepang. Selain drpd nk beli dkt shoppee suma tu, nk try crik dkt kdai. Ada suggestion x? Nk pi lah.. Tqsm semuaaaaa #kedaibabymurah #sepangselangorkl

9 Balas

Awak boleh tengok kat shoppe , nama kedai momo house . Barangan yang dijual (ibu mengandung/ibu berpantang/ibu menyusu dan barangan baby ) pampers pun baru rm10.99 newborn untuk 32 pack, barang anak dengan saya beli sna jer sebab harga mampu milik b40 ☺️

Sis boleh pergi manjaku baby mall sis bagi saya harga dia okay la kita kena pandai pilih yang murah sebab situ banyak sangat brand baby dan banyak pilihan.

sye slalu g dkt manjaku. kdg2 beli je kt pasar malam/ jualan dkt office. harga lbh kurang je.

sy suka beli brg baby kt Aeon, time ada sales. baju2 Nb, beli kat tiktok.

slalu sye bli kt aeon/lotus/giant..lg2 tyme dskaun..

sy biasa pergi manjaku. tp kadang2 dekat aeon lagi murah kalau ada sales.

8mo ago

Owh ea... Orait2 tq

Kalau sis boleh travel luar dari sepang, boleh pergi Manjaku.

8mo ago

Bagi saya affordable. Awak cuba la survey dulu 😊

qq babyshop pun harga ok

1. Aeon 2. Manjaku 3. Shopee