Susu badan

Hi, baby sy dh 2 bulan. Awl2 dlu susu badan sy byk tp bby taknak direct sbb susah masuk mlut dia. So dia mnum susu formula je sbb susu badan dh drop. Sy tk sempat nk pam sbb asyk dgn bby. Skrg susu badan mmg dh xde sy picit2 pun dh xkeluar. Ada chance lg tak kalau berurut ke apa untuk keluarkan balik susu badan? Ke mmg susu badan dh takde? #firstmom #pleasehelp

2 Balas

boleh..jika puan mmpu nk pergi klnik swasta..puan try search klnik pakar nearby me... ..puan try g klnik pakar wanita mintk doc pil tuk adakan susu bdn balik . mcm sy dlu doc pakar ada bgtw ttg pil ni blh kita ambil jika target nk susukan ank hingga umur 2 tahun..mg dpmudahkan segalanya aamiin

4mo ago

Sis ada nama pil tu tak?

Boleh puan.. Puan join group happy breastfeeding Malaysia kat fb. Situ banyak ilmu. Puan kena konsisten bagi anak hisap , sambil tu pam juga.. Mula2 memang pam angin je, tapi lama2 akan keluar, even setitik titik je keluar, raikan ya puan.. Janji ada progress, don't give up.