Pramatang

Hai.. My baby is premie baby.. Lahir masa 24 minggu.. Now kalau ikutkan dah 7 month old.. Tp dia mcm baby sangat lagi.. Mcm baru 2/3 bulan.. Any suggestion for weight gain?

1 Balas

Sis try bykkn bg bby susu bdn pd wktu mlm d sini sy sharekn link nya..hrp dpt mmbntu sis..ank sy pn premie juge sblm ni...lahir 34mggu..skrng umo dia 5bln..selain dr bg susu bdn..sy ritu sblm dschgr nicu doc pakar suh bg bby mkn appeton growth smpai umo ank setaun..smua patient yg ank premie dia suggestkn tu..kata bgus tuk bby premie ..mg d pmudahkn segalanya..aamiin Tips Menaikkan Berat Badan Bayi Dengan Susu Ibu, Ibu Wajib Tahu! https://my.theasianparent.com/tips-menaikkan-berat-badan-bayi

5y ago

Gune syringe sis 😂✌