cyst

Hai , Assalamualaikum.......tadi dokter baru je scan..dia kata ad cyst...ad ke cara untuk mengecutkan cyst ni ???..risau sangat...skrg tgh pregnant 4 minggu 6 hari...

cyst
32 Balas

Besar ke cyst tu awk?

5y ago

Ouh. Selalu kalau lbh 5cm yg kena operate. Sbb risiko pada baby dlm kandungan. Klu masih bawah 5cm sy rase ade harapan utk mengecil. In shaa allah. Awk cuba la makan delima ke utk kecilkan cyst. And doa supaya dipermudahkan usaha nk kecilkan cyst tu. Jaga diri ya awk .

Smoga tabah