1 bulan tidak datang haid

hai assalamualaikum..Sy Nak tnya,Sy da sebulan lambat haid,tapi da check UPT Dan keptusan Adalah Negative. Simptom2 da Sy rasa..apa perlu Sy Lakukan???

7 Balas

Kalau awak rasa awak macam ada symptoms pregnant, tp upt negative utk makesure awak pregnant ke tak pergi klinik buat ujian darah beta hcg. Dari ujian darah tu boleh tahu kita pregnant ke tak. Kalau pregnant, akan ada bacaan yg maksud dia ada hormon pregnant dlm badan kita.

sy pon mcmtu.. sebulan x dtg period pstu cek upt negative.. smpi la bape hri lpas sebulan tu sy keje cek upt je.. akhirnya positive.. baby pon skrg dh 31w..

2y ago

rupannya ada juga senasib dengan sy. tgh tunggu period turun tak turun juga . tgh cramp perut, cramp bwah celah missv tapi tak juga turun😅 tgh tunggu upt sampai takut pulak mengharap. semoga ad rezeki kita bulan ni

sama sis saya last period 8/8 sampai sekarang lum period😅 tanda2 semua ada cek upt asyik evap line. cuba try scan sis kat klinik

Kalau ada tanda pregnant , pegi je klinik .. kdg upt tak Positive sbb hcg rendah .. in shaa allah ada rezeki tu

Sila jumpa doktor untuk pengesahan peranakan

buat tvs scan dkt klinik..

buat scan kt klinik sis