1 bulan tidak datang haid

hai assalamualaikum..Sy Nak tnya,Sy da sebulan lambat haid,tapi da check UPT Dan keptusan Adalah Negative. Simptom2 da Sy rasa..apa perlu Sy Lakukan???

7 Balas

sy pon mcmtu.. sebulan x dtg period pstu cek upt negative.. smpi la bape hri lpas sebulan tu sy keje cek upt je.. akhirnya positive.. baby pon skrg dh 31w..

2y ago

rupannya ada juga senasib dengan sy. tgh tunggu period turun tak turun juga . tgh cramp perut, cramp bwah celah missv tapi tak juga turun😅 tgh tunggu upt sampai takut pulak mengharap. semoga ad rezeki kita bulan ni