bbydueawalbulan6.

Hai.. Assalamualaikum.. Mommy2.,smua.. Nak nyak skit..sapa kat Sini.. Time dia mandik.. Masa cuci2 bdan.. Kuku tgn n kaki jdi Lebam2 biru2.. Lepastu urat2 dbdan.. Smua nampak.. Tp Tak timbul la?..stiap Kli saya mandik Mesti mcm tu.. Even air mandian panas suam2 or sejuk...sapa pernh ehh.. Or Ada yg perasan.. Mcm nie..

1 Balas

Sis dh try chck ?? N tnye doc ms chckup??

4y ago

Kne bgtw doc simptom yg d nytakan td..dkt doc.. dan adakah ianya normal or x.. nti dorg akn pk solution nye..