pening , mual

Hai assalamualaikum mommies² . Sy nk tnya . Sy ni baru pregnant . First bby ☺️ Xsampai 2bulan lg . Tp dh rasa mual pening . Nk mkn pun xberselera ? Ada tk yg mcm sy ? Klau boleh thu apa yg mommies² buat klau rasa mcm ni ? Mkn apa time xberselera nk mkn nasi . Hrap dpat mmbntu ?

36 Balas

Sama jg dgn sy.. Awl2 pregnant mmg alah truk. Mknan lgsg xleh telan.. Rs lapar tp bila mkn ja abis muntah.. Sy minum susu & minum air oren..

5y ago

Ya sama skrg dh ok.. Asyik nk mkn ja skrg.. ?