pening , mual

Hai assalamualaikum mommies² . Sy nk tnya . Sy ni baru pregnant . First bby ☺️ Xsampai 2bulan lg . Tp dh rasa mual pening . Nk mkn pun xberselera ? Ada tk yg mcm sy ? Klau boleh thu apa yg mommies² buat klau rasa mcm ni ? Mkn apa time xberselera nk mkn nasi . Hrap dpat mmbntu ?

36 Balas

Sy pun mcm tu doc sruh mkn berulang tpi dgn kadar yg skit.. Sbb bila kita perut penuh tu yg buat kita mual.. Sy ikot kata doc n skrng sy kurng mual..

5y ago

Oh mcm tu . Ok . Sy try buat mcm ni . Trima kasih yer .