Tips nak elak loya minum air mineral

Hai assalamualaikum mommies, ada tips tak nak elakkan rasa loya nak muntah bila minum air putih? Sebab sy ni memang sejenis suka minum air putih, tapi bila pregnant ni terus tak boleh nak minum. Tekak rasa tawar, rasa loya sangat2. Rasa tak puas betul minum air manis. Ada tips pape tak mommies😭😭 #SeriusTanya #firstmom

19 Balas

Sama lah. Try and error mcm2 jnis air mineral. Cari yg blh telan. Sy pun ada certain je air mineral blh telan. Pstu air suam