Suppliment

Hai Assalamualaikum, boleh sy tahu suppliment apa yg sesuai untuk 1st trimester?

9 Balas

The best one sy boleh suggest is Nutrition, sy pun duk consume skrg ni, now dh ank yg ke 5, alhamdulillah dielakkn dri kuning 😍 if nk tanya lebih lanjut boleh pm tauu 😘 0195550800

Sis boleh amik obimin terus sis.. dalam obimin ada semua.. sy amik obimin plus.. die ada dua jenis new obimin n obimin plus

4y ago

Sesuai sis boleh try.. new obimin boleh minta dkt kk je.. tp obimin plus sis kena beli dkt pharmacy.. obimin plus tu lg elok dr new obimin

Iberet folic pun boleh tapi kalau iron tinggi sgt jgn ambil iberet folic.

Consume acid folic je sis .. 2nd trimester try new obimin

Sya makan obimin,yg doc bagi jer

Pati minyak ikan

sy mkn obimin.

folid acid

Folic acid